Select Page

Maarten van Hooft is een creatief baasje. Al bijna vijfentwintig jaar werkzaam in de reclame. Above the line, below the line, through the line, hij heeft het allemaal gedaan. Gewerkt bij gerenommeerde bureaus als Ubachs Wisbrun, FHV/BBDO, De Combinatie van Factoren, Isobar, LaComunidad, Kellerman Bureau in Actie en Fightclub. Nu doet ie zijn ding bij No Tomato in Breda.

Zijn ‘Natuurlijk actief voor tand en tandvlees’, prijkte 3 jaar lang op de tubes van Parodontax, hij bedacht het concept en de titel van Marco Borsato’s Onderweg dat het bestverkochte album van 2002 was. Hij stond mede aan de basis van Schop Het Tot Superprof van Amstel dat een Effie, Esprix, SpinAward en SAN-accent won. Die laatste won Maarten trouwens ook in 2022 voor Just van CZ. Hij bedacht het Mart Smeets Mag Ik Dat Zeggen t-shirt, initieerde de Binnendieze Sessies in ‘s-Hertogenbosch en was verantwoordelijk voor de comeback van Petje Pitamientje op tv. Een (beknopt) overzicht van zijn werk is te vinden op deze site.

Daarnaast is Maarten muziekfanaat en feitjesslurper. In die hoedanigheid organiseert hij al ruim 30 jaar popquizzen in den lande. De Enige Echte Bossche Popquiz (ook wel het onofficiële NK Popquizzen genaamd) beleefde onder zijn bezielende leiding 30 edities. De Top 2000 quiz in Corneel in Lelystad sinds 2019 begint ook al een aardige traditie te worden. Daarnaast was hij als popquizmaster aanwezig op onder andere Pinkpop, Lowlands, Appelpop, Paaspop en Noorderslag. Voor Willem Twee Muziek en Beeldende Kunst zat hij jarenlang in de raad van toezicht en was hij secretaris van Stichting Rauwe Kost. Met zijn onbezoldigde inzet heeft hij geprobeerd het popklimaat in de stad te veraangenamen.

Om aan zijn conditie te werken wil Maarten nog wel eens een rondje hardlopen. Inmiddels heeft hij tien marathons weten af te leggen, waarvan de snelste ging in 3.19.27. En dat niet alleen: Maarten is ook Six Star FInisher omdat hij alle World Marathon Majors heeft uitgelopen (Boston, Berlijn, Londen, Chicago, New York en Tokyo). Kortom van Hooft neemt graag een loopje met u.

Maarten van Hooft in een pay-off:
“Hij kan het mooi vertellen!”

Contact opnemen? Probeer Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, mail naar info @ maartenvanhooft.nl of bel 06 412 17 179 en hoop dat Maarten opneemt.